X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
UZMANSOFT Bilişim’in Farkı

UZMANSOFT Bilişim’in Farkı

UZMANSOFT Bilişim’in Farkı

Firması 2021 yılından bu güne bilişim ve web siteleri üzerine başarılı hizmetler veriyor. Uzman kadrosu ile sunucu hosting üzerine hizmetlerinde hep zaman çok daha iyisini ekleyerek 2 senedir müşterilerine yardımcı olmaya çalışıyorlar. Hep beraber kurdukları yazılım üzerine olan şirket müşterilerinin bütçesini sarsmayacak bir şekilde paketleri ile sunulmaktadır. Türkiye vds hizmeti gibi bir çok hosting web sitesinin alan adı satışı kiraladığınız yerdir. Domain ise kullanılacak sitenin isim hakkıdır.

Hosting Ve Web Konusunda Uzman

Bu firma hosting ve hazır internet sitesi konusunda yıllarca yaptığı çalışmaları devam etmekte, uzman ve de eğitimli uzman kadrosu sayesinde farklı paketleri müşterilerle buluşturmaya her zaman hazır haldedir. UZMANSOFT bilişim web yazılım şirketi paketleri; ssd vds hizmetleri gibi bir çok geniş hizmetleri de bir arada sunmaktadır. Bunlardan bazıları dilediğiniz oranda disk kotası ve hazır site barındırma ile farklı genişlikte kullanabileceğiniz e posta hesaplarıdır.

Şirket Müşteriler İçin En İyisini Sunmakta

UZMANSOFT Firması 4 senedir aktif bir halde çalışmalarına devam ederken birbirinden uygun hazır web site paketleri için anında ücretsiz kurulum yapıyor ve de aktifliği ile en iyi şekilde gösteriyorlar. Şirket web sitelerinizin kurulumu, domain hakları ve de web hosting i ile sizin için biçilmiş kaftandır. Hizmetleri arasında web tasarımı, hazır php script, Google SEO fikirleri, responsive tasarım ve hosting sunucu bulunmaktadır. Hazır php yazılım gibi hizmetler sayesinde siz müşterileri için yaptığı web siteleri kullanıma en rahat şekilde tasarlanarak ve müşteriler için görsel bir şölen sunabiliyorlar.

Top